dimarts, 18 de febrer del 2014

Avaluació al centre de reforç de Vinayaganallur

El centre de reforç de Laia Foundation a la zona de Vinayaganallur va obtenir uns excel·lents resultats a l’última avaluació, amb un 100% de nenes i nens que assoleixen tots els coneixements. L’organització “Aid India” otorga un diploma als centres de reforç que assoleixen aquests resultats. És per això que un membre de l’organització juntament amb professors dels altres centres de Laia Foundation van avaluar els nens i nenes de Vinayaganallur per comprovar-ho. 

Els alumnes i les professores del centre, estaven una mica nerviosos i per relaxar l’ambient, el secretari de Laia Foundation, en Yuvaraj, va animar-los a cantar una cançó. Els professors van anar arribant i també els pares i mares dels alumnes. 
Alumnes a l'espera de l'arribada dels professors i les famílies

Per fer l’avaluació es van dividir en petits grups on cada professor avaluava el nivell dels nens i nenes del seu grup. Al final de l’avaluació es van confirmar els bons resultats i per això es va felicitar tant als alumnes com als professors. 

Els professors avaluant als alumnes dividits en grups petits.

Va ser una jornada molt emotiva ja que els pares estaven molt contents dels resultats acadèmics dels seus fills. El Yuvaraj no va desaprofitar l’ocasió per agrair la confiança dels pares cap a Laia Foundation tot fent èmfasi en la importància de l’educació per oferir més oportunitats per un futur millor. 

Professors de Laia Foundation i el supervisor d'Aid India

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada