dijous, 13 de febrer del 2014

Hàbits d’higiene als centres de reforç

Una tasca important per dur a terme a l’Índia és l'educació en hàbits d’higiene i salut. Les voluntàries han creat unes sessions per realitzar als centres de reforç de Laia Foundation per conscienciar als alumnes. 
De moment, s’ha començat a tractar els següents aspectes: netejar-se les mans amb aigua i sabó després d’anar al lavabo, abans de dinar, utilitzar les latrines i no fer les necessitats a l’aire lliure com és tan habitual a aquesta zona, portar calçat sempre i evitar els terres bruts i anar al metge quan ens trobem malament.

La sessió dura dues hores i consisteix en passar un vídeo en tàmil realitzat per Unicef i després del vídeo es posa en pràctica el que s’ha explicat al vídeo. Per fer que tothom col·labori, es creen cinc grups de treball diferents on cadascun elabora una cartolina explicant bons hàbits i mal hàbits sobre una de les conductes anteriors. Després de realitzar el treball, cada grup representa i explica a la resta de la classe què han fet i perquè és important aquest hàbit.

La professora del centre ajuda als més petits a exposar el seu treball
 Al final de la sessió, es pengen les cartolines al centre per anar-ho recordant.

Tots els alumnes del centre de reforç amb la professora, dues mares i la Sabina davant dels treballs exposats.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada