dijous, 6 de març del 2014

Entrenament de Mestres a Madurai

El secretari de Laia Foundation (en Yuvaraj) dues professores dels centres de reforç (l’Ambumani i la Sumithra) i les dues voluntàries han anat durant dos dies a Madurai a entrenar un grup de professores de centres de reforç en la metodologia que utilitza Laia Foundation per ensenyar als seus alumnes.

La Sumithra ensenyant el material per estudiar tàmil a les noves professores.

El primer dia va ser dedicat exclusivament a l’entrenament de les professores. Primer la Sumithra va explicar de manera molt pràctica com ensenyar tàmil als nens, amb exemples i jocs de rols professors-alumnes. El tàmil és un idioma complex que té 247 lletres i els estudiants necessiten constància i mètodes que els facilitin l’adquisició. Després, l’Anbumani va comprovar el nivell de matemàtiques de les professores fent exercicis de restes, sumes, divisions i multiplicacions. A continuació, va ensenyar mètodes pràctics i més senzills per ensenyar als alumnes. Per acabar la jornada, en Yuvaraj va fer jocs en anglès per tal que puguin ensenyar ordres simples, colors, números, etc. de forma divertida als nens. 

Anbumani posant a prova els coneixements de matemàtiques de les professores.

A l’endemà l’entrenament va continuar durant el matí. Es va fer un repàs de matemàtiques i es va fer èmfasi en la importància de que els alumnes puguin veure la part pràctica dels coneixements adquirits, així doncs, l’Anbumani va fer diversos experiments per tal que les professores puguin ensenyar als seus alumnes en l’assignatura de ciència.

Les professores van mostrar molt d’interès en tot moment i al final de l’entrenament es va crear un clima molt amigable i relaxat.


Durant la tarda, els treballadors de Laia Foundation i les dues voluntàries van tenir temps d’anar al temple de Madurai, un dels més importants del sud de l’Índia. 

Foto de grup a l'interior del temple de Madurai

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada