divendres, 28 de març del 2014

Projecte microcrèdits Gea XXI

Laia Foundation a través del programa de microcrèdits Gea XXI dóna suport a grups de dones de la zona de Vedanthangal. Actualment beneficia a més de 300 dones i a les seves corresponents famílies. 
Aquest projecte consisteix en organitzar petits grups de dones amb la finalitat de fomentar l’estalvi i posar-les en contacte amb bancs locals per accedir a finançament. Concretament, els objectius que persegueix el programa de microcrèdits són: donar independència a la dona per potenciar el seu paper en els sectors socials i polítics, millorar la gestió financera domèstica que implicarà així una millora en la nutrició, la salut i educació dels infants.

Les dones que hi participen utilitzen el fons de crèdits per diferents projectes com per exemple la creació de petits comerços, invertir en l’educació dels seus fills, compra de vaques, gallines, cabres, etc. 
D’aquesta manera, els diners són invertits en fomentar riquesa.

El programa està funcionant de manera molt positiva i per aquest motiu s’estan incorporant nous grups, d'aquesta manera més famílies en poden sortir beneficiades. 
Darrerament, s’han incorporat dos grups de dones de la zona de Chithiraikoodam.Es va celebrar una reunió on van participar les noves beneficiaries, personal de Laia Foundation i en Julius, consultor amb àmplia experiència en microcrèdits que orienta i ajuda a les participants.


En Lluís, Yuvaraj i en Julius fent entrega dels diners al grup de dones.

Foto de grup al finalitzar la reunió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada