dissabte, 19 de juliol del 2014

CAMP DE TREBALL 2014

Un any més hem tornat a organitzar el Camp de Treball a Vedanthangal, al sud-est de l'Índia amb voluntaris de Barcelona i Badalona.

Després de la selecció de voluntaris, degut a l’elevada demanda de sol·licituds,el grup ha quedat constituit per: En Juan (recent acabat del Batxillerat Alemany i que començarà l'any vinent una carrera universitària d’humanitats), en Pepe (estudiant de primer de Cinema), la Jessica (tècnica de laboratori a l'Hospital Germans Trias I Pujol i actualment estudiant Biologia ambiental a la UAB), l’Ariadna (Estudiant de Medicina a HUGTIP), la Núria (professora de llengua catalana), l’Alba (Psicòloga) i en Jaume (estudiant de Medicina).




Els objectius del Camp son 5 senzills a desenvolupar durant tota l'estança (del 13 de juliol al 2 dagost):

1)                  Fer un taller d’higiene als centres de reforç mitjançant una metodologia dinàmica i atractiva pels alumnes. L'objectiu és inculcar idees fonamentals de rentat de mans, dents i ús de sabates per evitar complicacions de salut derivades de la manca d'higiene.

2)                  Revisar l’agudesa visual i realitzar el Cover-test i el Test de Hirschberg dels nens de la llar d’infants i, si es possible, d’algun centre de reforç. L'objectiu és fer un cribratge simple de problemes relacionats amb la visió que interfereixen a la tasca acadèmica i derivar-los, si és necessari, a consultes d'oftalmologia per ser estudiats.

3)                  Fer un taller amb els nens beneficiats de l’ajuda de l’escola Thau de Sant Cugat per tal de obtenir algun producte fet per ells i de fàcil transport per entregar-los-el com a mostra directa d'agraïment.

4)                  Elaborar un reportatge en què quedi palesa la tasca de Laia Foundation i els seus integrants i beneficiaris per fer-ne difusió a través de reds socials.

5)                  Pintar l’interior d'un centre de reforç de Vedanthangal especialment deteriorat, dels cartells que anuncien l'entrada a cadascun dels centres de reforç i de la façana de la llar d'infants.
De ben segur que serà un Camp de Treball molt profitós! Tots estem amb moltes ganes que surti tot el millor possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada