dijous, 24 de juliol del 2014

Cultura de la higiene a través de teatre

Un tema fonamental a l’Índia és la conscienciació de la importància de la higiene per tal de prevenir malalties que perjudiquin la qualitat de vida o facin perdre dies d’escolaritat i feina.




Així doncs els voluntaris hem elaborat un taller senzill per fer denotar el contrast entre seguir pautes saludables en el dia dia en contra de caure en la deixadesa de la manca d’higiene.

L’activitat té com a material: 4 cartolines, cadascuna amb una acció del dia dia amb la versió correcte i la versió que no s’hauria de fer:
WALKING HOME WITH-WITHOUT SHOES
BEFORE EATING SHE WASHES-DOESN’T WASH HER HANDS
AFTER EATING SHE BRUSHES-DOESN’T BRUSH HER TEETH
AFTER BATHROOM SHE WASHES-DOESN’T WASH HER HANDS

La dinàmica del taller consisteix en representar un petit teatre cadascun dels enunciats que apareixen a les cartolines fent evident que no fer cas de la importància de la neteja porta a la possibilitat de patir molèsties i malalties a l’aparell digestiu i bucal, entre d’altres.


L’activitat és curta però amb l’ajuda dels professors dels respectius centres de reforç explicant perquè és fonamental una bona higiene a nivel de salut hem aconseguit que durant 45 min tinguin inputs en aquesta línia que poden ajudar a fer-los més conscients i responsables del seu benestar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada